Menu
Your Cart

Ustvarjalne igrače

Ustvarjalne igrače
City Town Smučarsko središče - 60203 City Town Smučarsko središče - 60203
New
Brand: Lego City Model: 822209
Zavij se v topla oblačila in se odpravi na pobočja LEGO® City smučarskega središča! Preizkusi svoje spretnosti v polovični cevi snežnega parka in na ograji, ali pa se pretvarjaj, da opazuješ druge deskarje, ki jih v živo snemajo s helikopterjem in prikazujejo na velikem zaslonu nad trgovino za smuča..
84.99€
Harry Potter TM  Kočija z Beauxbatonsa: Prihod na Bradavi - 75958 Harry Potter TM  Kočija z Beauxbatonsa: Prihod na Bradavi - 75958
New
Brand: Lego Harry Potter Model: 822207
Dvigni se visoko v nebo v kočiji z Beauxbatonsa, ki jo vlečejo krilati konji na poti proti Bradavičarki™. Poustvari razburljive prizore iz filma Harry Potter™ in Ognjeni kelih™, medtem ko spektakularno kočijo s Hagridovo™ pomočjo vodiš v varen pristanek. Komplet predelaj v spalnico v dveh nadstropji..
54.99€
Brand: Lego Architecture Model: 822126
Pričarajte neskončno razsežnost svetovno znane zgradbe Empire State Building kocko za kocko z osupljivim kompletom LEGO® Arhitektura. Empire State Building stoji v srcu New Yorka in se dviga nad okoliške stolpnice. Antena na njegovi strehi sega do vrtoglave višine 443 metrov. Zgradbo so začeli gradi..
109.99€
Brand: Lego Architecture Model: 603530
Sestavi LEGO® model ene najimenitnejših, pomembnih in znanih stavb na svetu. Kongresni dom Združenih držav Amerike, ki stoji v Washingtonu D.C., je veličasten primer neoklasicistične arhitekture, ki se razteza čez več kot 14 hektarjev zemlje, ima čez 600 sob in na kilometre hodnikov. Stavba, kakršno..
109.99€
Brand: Lego Architecture Model: 487653
Arhitekturno bistvo New Yorka ujemi z veličastnim kompletom, ki združuje stolpnico Flatiron, stolpnico Chrysler™, stolpnico Empire State, Svetovni trgovski center in Kip svobode v čudovito veduto velemesta. Vsaka posamična LEGO® struktura je načrtovana tako, da poskrbi za edinstveno in izpolnjujočo ..
54.99€
Brand: Lego Architecture Model: 779524
Ujemite raznoliki blišč arhitekture San Francisca z veličastnim zbirateljskim kompletom LEGO® Arhitektura Obris San Francisca, v katerem so slavna stavba "naslikane dame", 555 California Street, Piramida Transamerica, stolpnica Salesforce Tower, stolpnica Coit Tower, utrdba Fort Point, most Golden G..
54.99€
Brand: Lego City Model: 822153
Zlezi za volan zabavnega vozila in obišči avtomehanično delavnico! Športni avtomobil odvleci v delavnico na popravilo. Mehaniku Harlu Hubbsu pomagaj popraviti avto, nato pa ga opremi z nekaj dodatne moči. Preden v rezervoar doliješ gorivo, avto še operi v avtopralnici, nato pa pomahaj lastniku, pred..
39.99€
Brand: Lego City Model: 779495
Na terenski tovornjak naloži kajak in se odpravi na dogodivščino! Prepričaj se, da si vzel fotoaparat, nato pa se odpravi do reke in si privošči pravo zabavo. Kajak razloži s tovornjaka, nadeni si rešilni jopič in že si pripravljen, da greš na vodo. Oh, poglej kako ljubka žabica! V roke vzemi fotoap..
9.99€
Brand: Lego City Model: 572702
Nastavi motor štirikolesnika in se pripravi na vožnjo! Spusti rampo in štirikolesnik naloži na prikolico. Prikolico pripni na poltovornjak in se odpelji do dirkališča. Nadeni si čelado, sedi na štirikolesnik in zmagaj na dirki! ..
21.99€
Brand: Lego City Model: 822152
Pograbi svojo sekiro in se pripravi na boj s požarom! Električna omarica v LEGO® Cityju je zagorela in poveljnica gasilcev Freya McCloud se je odpravila na kraj požara. Poveljnica ima načrt in gasilsko vozilo, polno orodja, nima pa časa za razlaganje, podvizati se je treba! Izvleci stožce, pograbi g..
21.99€
Brand: Lego City Model: 664284
Nadeni si čelado in se odpravi v gozd! Skoči v kabino gozdnega traktorja in začni dvigati posekana debla na stojalo za debla, nato pa jih boš razrezal z verižno žago. S seboj ne pozabi nesti mladike smreke, da jo boš posadil, ko boš opravil delo, saj bo le tako lahko LEGO® City gozd vedno večji! Za ..
21.99€
Brand: Lego City Model: 822151
V LEGO® City vesoljski agenciji te potrebujejo! Pridruži se ekipi, ki pomaga zagotavljati, da bo vsaka razburljiva LEGO odprava na planet Mars kolikor mogoče uspešna. Astronavta z vso silo zavrti v centrifugi za urjenje. Znanstveniku pomagaj pri raziskavi. Preizkusi raketni motor ali dron, preden ga..
41.99€
Showing 1 to 12 of 255 (22 Pages)