Menu
Your Cart

Načini plačil

V spletni prodajalni www.mojmini.si je mogoče opraviti plačilo izbranega blaga na več načinov:

Plačilo po povzetju, kupec naročeno blago plača ob prevzemu blaga.

Plačilo po predračunu, kupec naročeno blago plača z nakazilom na TRR podjetja Trgovina po internetu, Urška Cerar s.p. Predračun kupec prejme po elektronski pošti po potrditvi naročila s strani prodajalca.

Plačilo preko sistema PayPal, kupec naročeno blago plača preko sistema paypal, kjer je plačilo možno tako s kreditno kartico, kot tudi s paypal računom. Plačilo je izvedeno takoj, prodajalec v primeru preklica naročila vrne denar plačniku v celoti.

Plačilo z darilnim bonom, v kolikor kupec razpolaga z darilnim bonom podjetja Trgovina po internetu, Urška Cerar s.p., ki ga je prejel ga v postopku nakupa lahko uporabi kot plačilno sredstvo. Plačilo z darilnim bonom označi v postopku nakupa in vpiše kodo bona. Sistem bo avtomatsko znižal znesek za plačilo v vrednosti darilnega bona. V kolikor je darilni bon višje vrednosti kot znaša naročilo kupec ni upravičen do izplačila razlike. Več o darilnih bonih si preberite pod točko št. 9 v Pogojih uporabe.

Uporaba promocijskega kupona, promocijski kuponi so izdani s strani podjetja Trgovina po internetu, Urška Cerar s.p. in lahko določajo odstotni ali zneskovni popust. V postopku nakupa kupec izbere uporabo kupona in promocijsko kodo le tega vpiše v zahtevano polje, sistem bo avtomatsko odštel znesek ali preračunal odstotek popusta iz kupona, ter ga odštel od zneska nakupa. Več o promocijskih kuponih si preberite pod točko št. 9 v Pogojih uporabe.

Uporaba bonus točk, bonus točke kupci pridobijo z nakupom določenih izdelkov, izdelki so vredni različno številko bonus točk in jih prodajalec določa in spreminja brez predhodnih obvestil. Bonus točke kupec lahko uporabi za nakup določenih izdelkov, ko zbere zadostno število bonus točk, vsak izdelek, ki ga je mogoče kupiti z bonus točkami ima določeno vrednost, v kolikor kupec razpolaga z zadostnim številom točk mu sistem avtomatsko ponudi uporabo bonus točk za plačilo izdelkov ali celotnega naročila. Več o bonus točkah si preberite pod točko št.9 v Pogojih uporabe