Menu
Your Cart

Obdelava podatkov

Privolitev za obdelavo osebnih podatkov

Privolitev za obdelavo osebnih podatkov na spletni strani Mojmini.si


Na spletnem mestu Mojmini.si (lastnik Trgovina po internetu, Urška Cerar s.p., Primičeva ulica 41, 1291 Škofljica, davčna številka 75229218 ) sledimo načelom transparentnosti in skrbnega ravnanja z osebnimi podatki v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR; v nadaljevanju uredba) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Potrebujemo vašo privolitev, da lahko osebne podatke, ki smo jih pridobili z vašo prijavo na naše storitve, uporabljamo, hranimo in obdelujemo za določene namene. Vse informacije o upravljanju posameznih privolitev najdete v nadaljevanju.


I.Privolitve, ki se nanašajo na prejemanje novic s spletnega mesta Mojmini.siZ izpolnitvijo obrazca za prijavo na prejemanje e-novic se uporabnik strinja s posredovanjem podatkov, ki v skladu z zakonodajo veljajo za osebne podatke.

V tem primeru so to: ime in priimek, e-pošta in IP naslov naprave, s katere se prijavlja. 

Ob prijavi se ima uporabnik možnost strinjati z uporabo osebnih podatkov v naslednje namene:


Privolitev za prejemanje e-novic s strani Mojmini.si o novostih, promocijskih ponudbah in akcijskih ponudbah spletnega mesta Mojmini.si. Prejeti podatki se shranjujejo in se obdelujejo 

Podatki, katere pridobimo so: 

- podatki o identiteti: elektronski naslov in IP naslov naprave 

- marketinški podatki: občasno spremljamo obiskane povezave, število klikov na obiskane povezave, pri tem uporabljamo izključno lastno infrastrukturo. Marketinški podatki so izključno v lasti podjetja Trgovina po internetu, Urška Cerar s.p., Primičeva ulica 41, 1291 Škofljica, davčna številka 75229218 in jih ne posredujemo drugim osebam. 

- tehnični podatki: za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, operacijskem sistemu, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo stran in podobno.II.Privolitve, ki se nanašajo na izpolnitev kontaktnega obrazca spletnega mesta Mojmini.si


Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se uporabnik strinja s posredovanjem podatkov, ki v skladu z zakonodajo veljajo za osebne podatke.


V tem primeru so to: ime in priimek, e-pošta in IP naslov naprave, s katere vpisuje podatke. Ob oddaji mora uporabnik privoliti v pošiljanje teh podatkov. Prejeti podatki se ne shranjujejo in ne obdelujejo


III.Privolitve, ki se nanašajo na izpolnitev obrazca Ocena izdelka spletnega mesta Mojmini.si


Z izpolnitvijo obrazca se uporabnik strinja s posredovanjem podatkov, ki v skladu z zakonodajo veljajo za osebne podatke.


V tem primeru so to: ime in priimek. Ob oddaji mora uporabnik privoliti v pošiljanje teh podatkov. Prejeti podatki se shranjujejo in ne obdelujejoIV.Privolitve, ki se nanašajo na izpolnitev obrazca Registracija novega uporabnika spletnega mesta Mojmini.si


Z izpolnitvijo obrazca se uporabnik strinja s posredovanjem podatkov, ki v skladu z zakonodajo veljajo za osebne podatke.


Podatki, katere pridobimo so:


podatki o identiteti: ime, priimek, elektronski naslov in geslo, ki je šifrirano in znano le uporabniku (tudi mi ga ne poznamo). Podatki o identiteti poslovnih uporabnikov vključujejo tudi naziv podjetja in davčno številko oziroma številko zavezanca za DDV. Številko zaveznaca za DDV hranimo tudi za fizične osebe, ki poslujejo kot zaveznaci za DDV. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj Račun.

kontaktni podatki: naslovi za dostavo, naslov za izdajo računa in telefonska številka. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj Račun.

finančni podatki: podatkov o vaših kreditnih karticah ne hranimo. Te podatke posredujemo le izdajatelju vaše kreditne kartice. Enako velja za druge podobne oblike plačevanja preko spleta.

podatki o nakupih in plačilih: hranimo vse podatke o vaših naročilih in plačilih, vključno s podatki o stornacijah, vrnitvah naročil. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj Račun.

marketinški podatki: vaši seznami želja. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj Račun

tehnični podatki: za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, operacijskem sistemu, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo stran in podobno. Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.VAŠE PRAVICE NA PODLAGI DANIH PRIVOLITEV


Posameznik lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahteva, da stalno ali začasno preneha z uporabo njegovih osebnih podatkov v prej navedene namene. Takšno zahtevo lahko kadarkoli naslovi na e-naslov info@mojmini.si in podrobno navede, katere privolitve želi preklicati.


Poleg tega ima tudi naslednje pravice:

pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki so bili zbrani v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev 

pravico do popravka netočnih podatkov, zbranih v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev 

pravico do »pozabe«, torej izbrisa vseh podatkov, če so izpolnjeni pogoji iz 17. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov 

pravico do prenehanja uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno s profiliranjem

pravico do avtonomnega odločanja o uporabi osebnih podatkov, ki temelji na avtomatizirani obdelavi • pravico do vložitve pritožbe proti upravljavcu osebnih podatkov pri nadzornem organu, če meni, da obdelava njegovih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov


Postopek uveljavljanja pravic


Seznanjen/a sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca na e-naslov info@mojmini.si.


Seznanjen/a sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, lahko urejam tudi preko spletne povezave, katero prejmem od upravljalca.


Seznanjen/a sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, lahko urejam tudi v menuju Moj Račun


Seznanjen/a sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.


Seznanjen/a sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.


Datum objave: 26.4.2018